Search
Generic filters

Olanders Recycling Tools Integritetspolicy

Olanders Recycling tools AB sparar dina uppgifter i syfte att kunna fortsätta hantera vår affärsrelation, hållas oss uppdaterade, skicka erbjudande och nyheter. Vi värnar om er integritet och samlar inte in fler uppgifter än vi behöver. Vi säljer aldrig uppgifterna vidare till tredje part. Genom att kontakta oss, besöka vår webbplats, beställa eller använda våra produkter eller tjänster så accepterar du vår integritetspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Du godkänner också att Olanders vid behov använder elektroniska kommunikationskanaler för att kommunicera och skicka information till dig.

Olanders Recycling tools AB sparar dina uppgifter i syfte att kunna fortsätta hantera vår affärsrelation, hållas oss uppdaterade, skicka erbjudande och nyheter. Vi värnar om er integritet och samlar inte in fler uppgifter än vi behöver. Vi säljer aldrig uppgifterna vidare till tredje part.

Genom att kontakta oss, besöka vår webbplats, beställa eller använda våra produkter eller tjänster så accepterar du vår integritetspolicy och vår behandling av dina personuppgifter. Du godkänner också att Olanders vid behov använder elektroniska kommunikationskanaler för att kommunicera och skicka information till dig.

Vilken information samlar vi in?

Denna integritetspolicy täcker all data som vi samlar in, till exempel från webbplatser, sociala medier,kontakt per telefon eller mejl och på evenemang/mässor. Vi kan komma att kombinera personuppgifter som samlats in på ett sätt (t.ex. en webbplats) med personuppgifter som har samlats in på ett annat sätt.

Du kan direkt eller indirekt komma att ge oss information om dig själv och ditt företag på ett antal olika sätt, såsom när du beställer våra produkter eller kontaktar oss på vår hemsida eller när du kontaktar oss per e-post, brev eller telefon.

Denna information kan till exempel vara:

– Personinformation: namn, adressinformation, leveransadress, e-postadress,telefonnummer, din yrkesroll, din arbetsplats.
– Betalningsinformation: fakturaadress, referensperson, annan faktureringsinformation. Personnr/organisations nr.
– Information om tjänster och leveranser: detaljer om de tjänster och produkter du eller dittföretag köper.
– Finansiell information: kreditvärdighet
– Historisk information: tidigare köp, utförda arbeten och betalningshistorik.

Vad gör vi med informationen?

All data används för att tillhandahålla, utföra och förbättra våra tjänster till våra kunder. Vissa uppgifter är frivilliga och vi samlar bara in dem om du har valt att lämna dem till oss.

Vilka personuppgifter sparar vi när du beställer produkter?

Företag/Organisation, Organisationsnummer, Adressuppgifter, Faktureringsinformation, Namn, Yrkesroll, E-post, Telefonnummer.

Vilka personuppgifter sparar vi när du kontaktar oss via webbformulär, e-post, brev eller telefon?

Namn, företag, yrkesroll/titel, e-post, telefonnummer och meddelande.

Vilka personuppgifter sparar vi för att kunna skicka nyhetsbrev och annan information?

Namn, företag, e-post.

Kommer vi dela vidare din information?

Vi kommer aldrig att sälja dina personuppgifter till tredje
part utan din tillåtelse. 

Hur länge sparar vi dina personuppgifter?

Vi sparar data så länge som det är nödvändigt för att uppfylla det syfte för vilket informationen samlades in, eller för att utföra våra åtaganden och så länge det krävs enligt lagstadgade lagringstider, särskilt vad gäller redovisningskrav.

Dina rättigheter

Du som registrerad hos oss har flera rättigheter som du bör känna till. Du har rätt att
kostnadsfritt, begära ett registerutdrag. Du har rätt till att få dina personuppgifter korrigerade om de är felaktiga, ofullständiga eller missvisande och rätt att begränsa behandlingen av personuppgifter tills de blir ändrade.

Du har rätten att bli glömd, men radering av personuppgifter kan inte ske om det krävs för att fullgöra avtalet eller om annan svensk eller europeisk lag, domstols- eller myndighetsbeslut säger annat, samt om det baseras på berättigat intresse. Skulle du tycka att det inte finns berättigade skäl eller att berättigat intresse är felaktig har du rätt att invända mot behandlingen.

Du har också rätt att dra in ett samtycke, lämna klagomål om behandlingen till Datainspektionen och invända mot direktmarknadsföring.

Frågor

För integritetsfrågor kontakta oss på: info@olanders.nu 

Search
Generic filters